Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Исток

Про Баскет 2019 Радовиш

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДимитарЛазаревски 02756618.03.1999
2ДеанКамчев 02756324.04.1996
3БојанКоцев 02756119.11.2000
4ТрајчеСтојановски 02756218.10.2001
5ЃорѓиТемов 02769221.08.1997
6ИгорКрстев 02755924.10.1988
7МиткоКрстов 02786105.05.1993
8СтефанВацев 02756706.05.1998
9ИлијаМирков 02787819.05.2003
10ИлијаЧамевски 02787910.03.2003
11БлажеМитрев 02756001.11.2002
12ФилипФилипов 02786022.02.1999
13ВикторАврамов 02755819.06.2003
14ЈованЛиотиковски 02755614.09.1985

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДимеБаснарковТренер
2АлександарГрковФизиотерапевт
3АтанасДимовПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ