Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

Про Баскет 2019 Радовиш

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтојанТодорчев 02917608.02.2000
2ДеанКамчев 02756324.04.1996
3БојанКоцев 02756119.11.2000
4БлажеГалев 02917405.01.2001
5МиљанЖивковиќ 02917811.06.2003
6БорјанПавлов 02917114.03.2003
7ИлијаЧамевски 02917710.03.2003
8БлажеМитрев 02756001.11.2002
9ПетарГрков 02917527.11.2005
10ВикторАврамов 02755819.06.2003
11КирилЛелов 02917014.04.2003
12ХристијанНесторовски 02917205.04.2007
13РистеЈанкулов 02917311.09.2006
14ИлијаМирков * Баскет Кам02885019.05.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДимеБаснарковТренер
2АлександарГрковФизиотерапевт
3АтанасДимовСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ