Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

Пробаскет Кавадарци

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЕлеонораГеоргиева-Атанасова 0287509.03.1977
2ЗорицаМајсторчева 02887226.02.2001
3СтефанијаКостадинова 02887104.07.1997
4СараПетровска 02887305.06.1998
5НаташаТрајкова 02887610.01.2004
6СофијаСтоева 02887410.02.1999
7МартинаЦветкова 02639329.04.2004
8ВероникаВилану 02449610.05.2004
9СараМицева 02450229.05.2005
10РенатаРизова 02639203.11.2005
11ПавлинкаДимитријоска 02640621.04.2006
12АнаТасева 02639904.04.2006
13АнгелаВасилевска 02639005.07.2004
14АнгелаКолева 02450608.09.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДимеБаснарковПомошник тренер
2АлександарГрковФизиотерапевт
3АтанасДимовТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ