Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Исток

Пробаскет Кавадарци

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЕлеонораГеоргиева-Атанасова 02754709.03.1977
2ЗорицаМајсторчева 02638626.02.2001
3СтефанијаКостадинова 02638704.07.1997
4СараПетровска 02747305.06.1998
5СофијаСтоева 02638910.02.1999
6ГорданаСтаноева 02449810.12.2003
7МартинаЦветкова 02639329.04.2004
8ВероникаВилану 02449610.05.2004
9НаташаЧејкова 02450522.03.2005
10РенатаРизова 02639203.11.2005
11АнгелаВасилевска 02639005.07.2004
12ЕленаТрајкова 02638815.01.1995
13АнгелаКолева 02450608.09.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДимеБаснарковПомошник тренер
2АлександарГрковФизиотерапевт
3АтанасДимовТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ