Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Плеј Аут

Пробаскет Кавадарци

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЕлеонораГеоргиева-Атанасова 02754709.03.1977
2ЗорицаМајсторчева 02638626.02.2001
3СтефанијаКостадинова 02638704.07.1997
4СофијаСтоева 02638910.02.1999
5ГорданаСтаноева 02449810.12.2003
6МартинаЦветкова 02639329.04.2004
7ВероникаВилану 02449610.05.2004
8НаташаЧејкова 02450522.03.2005
9РенатаРизова 02639203.11.2005
10АнгелаВасилевска 02639005.07.2004
11ЕленаТрајкова 02638815.01.1995
12АнгелаКолева 02450608.09.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДимеБаснарковПомошник тренер
2АлександарГрковФизиотерапевт
3АтанасДимовТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ