Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

Пробаскет Кавадарци

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛилјанаЃорѓиева 02639620.09.2008
2БранкицаМегленова 02973317.03.2008
3ЈованаЈурчиќ 02974006.02.2008
4ДушицаМицева 02973807.06.2009
5РужицаЗлатева 02973726.07.2009
6НадицаПанова 02973619.10.2011
7ЕленаМанева 02973503.06.2010
8ВеснаМитрева 02973426.09.2008
9ЦветанкаСпасова 02974321.01.2009
10ВалентинаАтанасова 02974509.07.2010
11БојанаЃорѓиева 02974616.06.2011
12ЕлизабетаСтојанова 02974724.10.2009
13БојанаСапунџиева 02974802.05.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЕлеонораАтанасоваСлужбен претставник
2ДимеБаснарковПомошник тренер
3АлександарГрковФизиотерапевт
4АтанасДимовТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ