Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Пробаскет Кавадарци

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НаташаЧејкова 02450522.03.2005
2СараМицева 02450229.05.2005
3РенатаРизова 02639203.11.2005
4ЈованаФилипова 02640909.09.2006
5МелитаЃелова 02640830.07.2007
6ПавлинкаКостова 02640720.06.2007
7ПавлинкаДимитријоска 02640621.04.2006
8КлараМаркова 02640312.06.2006
9СузанаЈанчева 02640208.02.2006
10АнаТасева 02639904.04.2006
11АнгелаКолева 02450608.09.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДимеБаснарковПомошник тренер
2АлександарГрковФизиотерапевт
3АтанасДимовТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ