Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Пробаскет Кавадарци

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ГорданаСтаноева 02449810.12.2003
2МартинаЦветкова 02639329.04.2004
3ВероникаВилану 02449610.05.2004
4НаташаЧејкова 02450522.03.2005
5СараМицева 02450229.05.2005
6РенатаРизова 02639203.11.2005
7ЈованаФилипова 02640909.09.2006
8МелитаЃелова 02640830.07.2007
9ПавлинкаКостова 02640720.06.2007
10ПавлинкаДимитријоска 02640621.04.2006
11КлараМаркова 02640312.06.2006
12СузанаЈанчева 02640208.02.2006
13АнаТасева 02639904.04.2006
14АнгелаВасилевска 02639005.07.2004
15АнгелаКолева 02450608.09.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДимеБаснарковПомошник тренер
2АлександарГрковФизиотерапевт
3АтанасДимовТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ