Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Пробаскет Кавадарци

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НаташаТрајкова 02887610.01.2004
2МартинаЦветкова 02639329.04.2004
3ВероникаВилану 02449610.05.2004
4СараМицева 02450229.05.2005
5РенатаРизова 02639203.11.2005
6МелитаЃелова 02640830.07.2007
7ПавлинкаДимитријоска 02640621.04.2006
8АнаТасева 02639904.04.2006
9ЛилјанаЃорѓиева 02639620.09.2008
10АнгелаВасилевска 02639005.07.2004
11АнгелаКолева 02450608.09.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДимеБаснарковПомошник тренер
2АлександарГрковФизиотерапевт
3АтанасДимовТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ