Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M15

Пробаскет Кавадарци

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ГоранБошков 02641618.09.2007
2ХристијанНесторовски 02643705.04.2007
3РистеЈанкулов 02643811.09.2006
4МишкоГрозданов 02644011.10.2006
5ПаноПановски 02644509.06.2007
6АндрејСтојанов 02644602.03.2009
7ФилипМицев 02645617.11.2008
8НенадПетров 02644801.12.2008
9ЃорѓиРистовски 02644907.09.2008
10АлексДимов 02645025.11.2008
11АндрејАмишев 02645419.01.2008
12ТрајчеАцев 02645503.11.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ