Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Пробаскет Пробиштип

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НевенаКимова 02301204.04.2006
2МилаРадевска 02491327.09.2007
3МоникаМоневска 02491408.05.2007
4АнгелаАнгеловска 02491529.06.2007
5АњаНиколова 02608427.03.2008
6ИваСлавкова 02608507.07.2008
7АнаСтанојковска 02608619.02.2008
8ЈанаСавевска 02608731.05.2006
9ЕваДаневска 02608823.07.2007
10БисераМоневска 02608909.12.2007
11АндреаГаневска 02609110.09.2007
12ЈованаПешовиќ 02609527.11.2006
13МеланиПанова 02947618.07.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДавидАксентиевЛекар
2ВанчоЛепитковТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ