Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Работнички ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ГорјанМарковски 02861919.06.1992
2ВаљмирКакруки 02860120.09.2000
3ДавидНаумоски 02859429.03.2002
4ГораздВеличковски * Работнички 201802859726.03.2003
5ЈованАлександровски 02861805.10.2001
6КристијанСтолески * Работнички 201802860230.09.2002
7АлександарТодоровски 02860010.07.2000
8РанкоМамузиќ 02860330.01.1998
9ПавелДанаиловски 02859611.10.2002
10ВикторЗлатевски 02859529.07.2001

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МилошМацура02859822.07.1990
2ПолЏексон02858320.05.1996
3Роман АнтониЛоисере02858407.05.1994
4НедимМустафица02859927.08.1991

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДушкоЈаковческиПомошник тренер
2АндрејЈовановскиФизиотерапевт
3АндрејАпостолски ЛечиќПомошник тренер
4НерминПепиќПомошник тренер
5МатејРадевскиСлужбен претставник
6АнатолиРомановТехнички раководител
7ТониСимиќТренер
8ДимеТасовскиПомошник тренер
9ВикторТевчевЛекар
10ЃорѓиЧековскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ