Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Работнички ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаркоДимитровски 02918627.08.2006
2МаксимЦрнокрак 02916624.07.2006
3МаркоПетровиќ 02919121.02.2006
4БорјанБундалевски 02916412.06.2006
5ГораздМитев 02874710.08.2006
6ДарисЧамовиќ 02875003.03.2006
7МаксимПанов 02850527.07.2007
8ДарјанАтанасовски 02874911.05.2007
9ДаријанАтанасовски 02874911.05.2007
10ЛеонидАнтовски 02874821.03.2006
11БлагојПетрески 02963510.03.2006
12СтефанГеоргиевски 02919014.03.2006
13СтефанПроданов 02936101.11.2007
14ПетарБалабанов 02916511.03.2007
15МариоСимиќ 02919204.12.2007
16ДимитарФотев 02849821.05.2007
17АхмедФакиќ 02850409.12.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АндрејАпостолски ЛечиќПомошник тренер
2НерминПепиќТренер
3МатејРадевскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ