Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Работнички ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МилошКнежевиќ * Спарта02599811.10.2005
2МаркоДимитровски 02918627.08.2006
3МаксимЦрнокрак 02916624.07.2006
4МаркоКоцев 02770813.07.2005
5МаркоПетровиќ 02919121.02.2006
6ГораздМитев 02874710.08.2006
7МаксимАнгеловски 02599618.07.2005
8ЈаковЈосковски 02802407.04.2005
9ЛеонидАнтовски 02874821.03.2006
10НикитаЈакимовски 02601120.03.2005
11СтефанГеоргиевски 02919014.03.2006
12МаркоДимовски 02918328.03.2005
13МариоСимиќ 02919204.12.2007
14ЛукаДимитријевиќ 02831729.04.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗоранАнчевскиТехнички раководител
2АндрејАпостолски ЛечиќТренер
3НерминПепиќПомошник тренер
4МатејРадевскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ