Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Работнички ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КирилНиколовски 02759309.06.1988
2ЉубомирМладеновски 02759102.05.1995
3ДимитарКараџовски 02832307.11.1984
4МарјанМладеновиќ 02759027.08.1987
5ПетарБошалески * ГКК Охрид02599508.07.2004
6ФилипГеоргиевски 02811705.06.2003
7КарлоБлажевски 02598208.07.2003
8ПаолоБлажевски 02598108.07.2003
9ГораздВеличковски 02786726.03.2003
10ВикторЕфремовски 02759221.10.1998
11ВасилијСрбиноски 02600229.06.2004
12АндрејШошкиќ 02599327.04.2005
13ЛукаЈанкоски 02826329.11.2000

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Дамиер ЕрикПитс02759703.12.1989
2ФилипБундовиќ02813216.02.1994
3МиркоМулалиќ02813116.04.1988
4РајнерТхорнтон02829914.09.1995
5ИванАска02831826.06.1990

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АндрејАпостолски ЛечиќПомошник тренер
2МаркоДокузовскиПомошник тренер
3МаринДокузовскиСлужбен претставник
4ДимитарМираковскиТренер
5НенадПавловскиСлужбен претставник
6НиколаТрајковскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ