Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Работнички ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АндрејШошкиќ 02599327.04.2005
2ФилипДочински 02599907.05.2005
3МилошКнежевиќ * Спарта02599811.10.2005
4ДамјанТрифуновски 02600018.04.2005
5ФилипЧолаковски 02600116.03.2005
6МаркоКоцев 02770813.07.2005
7АнгелСтојанов 02706623.06.2005
8ДаниелБалоски 02770714.06.2005
9МаксимАнгеловски 02599618.07.2005
10ЈаковЈосковски 02802407.04.2005
11ЛукаДимитриевски 02599709.04.2005
12НикитаЈакимовски 02601120.03.2005
13ЛукаДимитријевиќ 02831729.04.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АндрејАпостолски ЛечиќТренер
2ПероБлажевскиПомошник тренер
3МатејРадевскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ