Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Работнички ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КарлоБлажевски 02598208.07.2003
2ПаолоБлажевски 02598108.07.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ