Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Работнички ад 2

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ПетарБошалески * ГКК Охрид02599508.07.2004
2ГораздВеличковски 02786726.03.2003
3ВасилијСрбиноски 02600229.06.2004
4НиколаАпостолски 02596919.07.2003
5АндрејШошкиќ 02599327.04.2005
6ФилипДочински 02599907.05.2005
7МилошКнежевиќ * Спарта02599811.10.2005
8ДамјанТрифуновски 02600018.04.2005
9МартинОровчанец 02596819.02.2004
10ФилипЧолаковски 02600116.03.2005
11МаркоКоцев 02770813.07.2005
12АнгелСтојанов 02706623.06.2005
13ДаниелБалоски 02770714.06.2005
14ЈаковЈосковски 02802407.04.2005
15ЛукаДимитриевски 02599709.04.2005
16НикитаЈакимовски 02601120.03.2005
17ЛукаДимитријевиќ 02831729.04.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АндрејАпостолски ЛечиќТренер
2ПероБлажевскиПомошник тренер
3МатејРадевскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ