Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

Работнички 2018

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ПетарБошалески 02917908.07.2004
2СтефанГоцевски 02849216.11.2004
3НиколаАпостолски 02849619.07.2003
4МаркоТрипуноски 02876224.04.2004
5АндрејШошкиќ 02850027.04.2005
6МартинОровчанец 02849419.02.2004
7ФилипЧолаковски 02849916.03.2005
8МартинКаранаков 02918003.10.2003
9ХристијанХаџи Ангелковски 02918111.03.2003
10БлагојВељковиќ 02849507.04.2003
11АнгелСтојанов 02850223.06.2005
12ДаниелБалоски 02849714.06.2005
13МариосМитропетрос 02850317.03.2004
14МетинСаити 02918211.01.2004
15ГораздВеличковски * Работнички ад02859726.03.2003
16КристијанСтолески * Работнички ад02860230.09.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АндрејАпостолски ЛечиќТренер
2НерминПепиќПомошник тренер
3МатејРадевскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ