Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

Работнички 2018

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МатеоПостружин 02556211.12.2008
2ТиноТрајковски 02556414.02.2008
3ДавидДимитровски 02556819.02.2008
4ФилипХокоцијан 02976520.09.2008
5КирилМицев 02976002.10.2008
6ТеонБошковски 02697615.05.2009
7ГораздФилипоски 02975918.09.2008
8СтефанИлчев 02976110.02.2009
9АлександарСотир 02976405.09.2009
10АлександарЛепавцов 02976626.01.2010
11ДиноБеговски 02976731.08.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1НерминПепиќПомошник тренер
2ДимеТасовскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ