Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Работнички 2018

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ПетарБошалески 02917908.07.2004
2СтефанГоцевски 02849216.11.2004
3МаркоТрипуноски 02876224.04.2004
4АндрејШошкиќ 02850027.04.2005
5МартинОровчанец 02849419.02.2004
6ФилипЧолаковски 02849916.03.2005
7АнгелСтојанов 02850223.06.2005
8ДаниелБалоски 02849714.06.2005
9МариосМитропетрос 02850317.03.2004
10МетинСаити 02918211.01.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ