Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

Риниа баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БљеринаАзири 02900606.07.2007
2МаризаШабани 02900721.01.2005
3ИлзаШабани 02900830.06.2007
4СељманиВјоса 02900907.06.2005
5ЕринаАзири 02901008.11.2007
6АлитиЕлјеса 02901112.08.2005
7ФекријеМемети 02901804.02.2006
8ЕсраЉатифи 02901924.05.2004
9АљбесаДемири 02901226.05.2007
10ЈораЏељадини 02902023.10.2007
11ЕдаШаќири 02903317.05.2007
12ЗанфинаБајрами 02903411.05.2007
13ФатљиндаМисини 02903510.02.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлијаБлеонЛекар
2ФатонЗеуниСлужбен претставник
3СелимСакириСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ