Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

Риниа баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СухејбМустафа 02937028.06.2000
2ФатљумАсани 02294610.08.2004
3АљмирИсљами 02294419.11.2004
4АртанШерифи 02294225.03.2004
5СуфјанАвдији 02533310.01.2005
6АгонЛимани 02536622.09.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ФатонЗеуниСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ