Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

Риниа баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИмадШерифи 02294307.02.2008
2ФлорианСејдији 02867425.02.2008
3ЕрбљинЕјупи 02867506.01.2009
4АбдулаХаљити 02867605.12.2008
5АндиРамадани 02867707.01.2009
6ОмерМемиши 02867812.03.2009
7ВаљтонФазлију 02867918.01.2008
8ЛиманиАфан 02868022.11.2009
9АнидЛимани 02868122.11.2009
10ДеартМаљики 02868217.05.2009
11ЉуејЉатифи 02868321.06.2008
12РигонМуртези 02868415.07.2008
13ИлАлили 02868519.02.2008
14ИсамДалипи 02955404.03.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ