Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

Риниа баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛеонаАзири 02948403.06.2008
2БљинаРушити 02948521.06.2008
3СтинаШабани 02957713.12.2008
4ЕрзаРамадани 02957617.01.2008
5ЕринаРаховица 02970724.01.2009
6АдеаАлији 02970216.03.2009
7ДафинаШаќири 02970310.12.2009
8РинаБиљаљи 02970422.02.2009
9ЈетаЗеќири 02970508.07.2009
10ЕљзанаСељмани 02970806.12.2009
11ДалипиМешира 02970709.03.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ