Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Запад

Ринија

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1РинорОсмани 02768018.04.1994
2ВаљонРамадани 02771602.07.1993
3ДушанИвановски 02775009.09.1997
4ДриљонАслани 02768216.10.1998
5БљендВељиу 02768106.04.2001
6СухејбМустафа 02768528.06.2000
7РезартСаљиу 02781612.01.2001
8ФљамурЏемаили 02771726.11.1999
9РилиндОсмани 02767918.04.2002
10ФатљумАсани 02294610.08.2004
11АљмирАдеми 02294509.12.2004
12АљмирИсљами 02294419.11.2004
13АрмендШабани 02768312.06.1997
14БлеонАљија 02768403.01.1999
15БетимЏеладини 02775525.07.1998

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БљеонАљијаЛекар
2ФатонЗеуниСлужбен претставник
3ГоранИвановскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ