Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Исток

Ринија

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1РинорОсмани 02768018.04.1994
2ВаљонРамадани 02771602.07.1993
3ДушанИвановски 02775009.09.1997
4ДриљонАслани 02768216.10.1998
5БљендВељиу 02768106.04.2001
6СухејбМустафа 02768528.06.2000
7ФљамурЏемаили 02771726.11.1999
8РилиндОсмани 02767918.04.2002
9ФатљумАсани 02294610.08.2004
10АљмирАдеми 02294509.12.2004
11АљмирИсљами 02294419.11.2004
12АрмендШабани 02768312.06.1997
13БлеонАљија 02768403.01.1999
14БетимЏеладини 02775525.07.1998

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БљеонАљијаЛекар
2ФатонЗеуниСлужбен претставник
3ГоранИвановскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ