Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Ролинг 08

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БлагојКостов 02941207.04.2006
2МатејМицев 02312317.05.2008
3ИлијаПаљошковски 02941612.12.2007
4РистеАтанасов 02940503.04.2008
5ТомеМитев 02940618.08.2006
6ТомиславКечев 02940714.11.2007
7ЛукаЈанев 02940925.05.2006
8НенадПетров 02940322.01.2007
9АлександарЧолаков 02941030.08.2006
10МитеИлиев 02941310.03.2006
11ИлијаНиколов 02552826.11.2009
12АтанасСтоилов 02821709.05.2008
13ЃорѓеЏемов 02940417.06.2006
14ДавидПетров 02940801.10.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗоранГоневТренер
2МиланГудевЛекар
3СтојанКаламерниковТехнички раководител
4МајаКатранџискаЛекар
5ВанчоТагарскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ