Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Исток

Ролинг 08

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДаниелБарбов 02761913.03.1996
2ТрајчеАндонов 02761827.04.1998
3БорисМаневски 02761505.11.2002
4МирчеРабровалиев 02789101.07.2002
5СтефанТагарски 01887629.08.2003
6ТеодорГудев 01885504.10.2004
7ДејанГеоргиев 01884905.03.2003
8АндрејДамјановски 01884618.08.2003
9ВаскоЗахов 02761631.07.2002
10ЉупчеЗетов 01887911.07.2003
11ВанеТомов 02782209.04.2000
12РистеПетров 02259107.04.2005
13ТомеМитев 02311018.08.2006
14ЛукаЈанев 02311125.05.2006
15СтанојаБожинов 02560520.07.2003
16АтанасКостадинов 02761731.10.2002
17МанасМанасов 02593424.09.2004
18РистеДуев * Кожув ад02743320.12.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗоранГоневТренер
2ДраганГудевТехнички раководител
3МиланГудевЛекар
4СузанаГудеваЛекар
5СтојанКаламерниковСлужбен претставник
6ВанчоТагарскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ