Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета А Лига Мажи

Ролинг 08

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БорисМаневски 02761505.11.2002
2СтефанТагарски 02946229.08.2003
3БлагојКостов 02941207.04.2006
4ТомеМитев 02940618.08.2006
5ТомиславКечев 02940714.11.2007
6ЛукаЈанев 02940925.05.2006
7НенадПетров 02940322.01.2007
8АлександарЧолаков 02941030.08.2006
9СтанојаБожинов 02941120.07.2003
10МанасМанасов 02593424.09.2004
11ТеодорГудев * Феникс 201002936204.10.2004
12ДамјанЗимбаков * Струмица02889014.10.2005
13РистеПетров * Вардар02877807.04.2005
14АтанасКостадинов * Струмица02891931.10.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗоранГоневТренер
2ДраганГудевТехнички раководител
3МиланГудевЛекар
4СтојанКаламерниковТехнички раководител
5МајаКатранџискаЛекар
6ВанчоТагарскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ