Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M15

Ролинг 08

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БлагојКостов 02421307.04.2006
2ИлијаПаљошковски 02312212.12.2007
3ИванГудев 02311801.08.2008
4ТомеМитев 02311018.08.2006
5ТомиславКечев 02311514.11.2007
6ВасилПечков 02311204.02.2007
7ЛукаЈанев 02311125.05.2006
8НенадПетров 02310922.01.2007
9АлександарЧолаков 02310830.08.2006
10ГлигорПопМанов 02412120.11.2006
11МитеИлиев 02552710.03.2006
12ИлијаНиколов 02552826.11.2009
13МатејГрчев 02670713.07.2006
14СпасеМицков 02790727.09.2006
15ПавлеЈованчев 02790827.06.2006
16АтанасСтоилов 02821709.05.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗоранГоневТренер
2ДраганГудевТехнички раководител
3СузанаГудеваЛекар
4СтојанКаламерниковСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ