Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Соколи 1933

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИванЈованов 02892402.09.1986
2ДаниелЗахариевски 02892025.03.1985
3МартинШалев 02892909.03.1996
4СтефанГурков 02893218.09.1999
5ДамјанСтојменов 02892609.04.1997
6ВасилТанев 02893020.11.1997
7ДавидАрсов 02892730.04.2000
8ДавидТодоровски 02900024.10.2002
9АлександарЈовев 02893311.09.2002
10ДавидТомев 02893123.08.2001
11ХристијанРадически 02893511.01.1999
12ДариоЈованов 02892509.08.2001
13ДејанДончевски 02892127.10.1998
14МариоПлешков 02892223.09.2002
15ЕмануелСтојков 02892316.09.1987
16ПетарИванов 02892812.07.2003
17ТодорБарбареов 02893409.03.1996
18РистеДуев * Кожув ад02869420.12.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарДавитковТренер
2ТошеДимиќФизиотерапевт
3ЉубеЗдравковСлужбен претставник
4ПетарКрстевТехнички раководител
5ТомчеТомевСлужбен претставник
6РадојкаТрајковскаЛекар
7ГоцеЦуревПомошник тренер
8КоцеШеќериновСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ