Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Запад

Спарта

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИванБалов 02764713.04.2000
2ВасилијеСерафимоски 02777102.09.2003
3ДрагоСтојановиќ 02769324.10.2002
4АлександарТасевски 02777419.07.2003
5ЈованКоцески 02764801.10.1999
6ИванТодоровски 02769405.06.1998
7МартинЗанов 02782129.07.2002
8ПетарФилипов 02765003.04.2003
9МатејВучевски 02777223.01.2002
10МариоВасилевски 02777316.08.2002
11ЈосифТосевски 02765125.03.2002
12НиколаКрстиќ 02764907.06.1999
13СлавкоТрајковски * МЗТ Скопје Уни Банка02758624.09.2002
14МилошКнежевиќ * Работнички ад02599811.10.2005
15МихаилМитровски * МЗТ Скопје Аеродром ад02446724.07.2003
16ДавидТрпески * МЗТ Скопје Аеродром ад02417902.02.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗоранБаловПомошник тренер
2НедаМанушеваЛекар
3ВлаткоСерафимовСлужбен претставник
4МаркоТрајковскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ