Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Исток

Спарта

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИванБалов 02764713.04.2000
2ВасилијеСерафимоски 02777102.09.2003
3ДрагоСтојановиќ 02769324.10.2002
4АлександарТасевски 02777419.07.2003
5ЈованКоцески 02764801.10.1999
6ИванТодоровски 02769405.06.1998
7ПетарФилипов 02765003.04.2003
8МатејВучевски 02777223.01.2002
9МариоВасилевски 02777316.08.2002
10ЈосифТосевски 02765125.03.2002
11НиколаКрстиќ 02764907.06.1999
12СлавкоТрајковски * МЗТ Скопје Уни Банка02758624.09.2002
13МилошКнежевиќ * Работнички ад02599811.10.2005
14МихаилМитровски * МЗТ Скопје Аеродром ад02446724.07.2003
15ДавидТрпески * МЗТ Скопје Аеродром ад02417902.02.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЗоранБаловПомошник тренер
2НедаМанушеваЛекар
3ВлаткоСерафимовСлужбен претставник
4МаркоТрајковскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ