Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета А Лига Мажи

Спарта

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МартинДавитков 02950829.08.1991
2ИлијаСтамболџиев 02950021.03.1995
3ФилипЈанковски 02950409.05.1996
4АлександарРистоски 02951215.03.2003
5МаркоАлексиќ 02953826.06.2003
6ЈованКоцески 02950501.10.1999
7МартинЗанов 02950229.07.2002
8ПетарФилипов 02950703.04.2003
9МариоВасилевски 02950316.08.2002
10ЈосифТосевски 02950125.03.2002
11БорјанЃелевски 02950614.10.1999
12ДамјанЦветановски 02949915.09.2002
13МаркоНиколовски * ТФТ Скопје02893629.06.2003
14ТеоВојновиќ * МЗТ Скопје Аеродром ад02884817.01.2005
15МилошКнежевиќ * Работнички ад02599811.10.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ