Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета А Лига Мажи

Спорт Тим Неготино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИгорШарац 02524120.03.1988
2ПетарМиладинов 02636523.06.2000
3ДаркоАтанасов 02763126.03.2002
4РистоВелков 02636329.11.2001
5ТрајчеГлигоров 02636716.06.2001
6ДејанЈанев 02524316.01.1987
7АндрејСтојановски 02636602.10.2002
8СашоИлов 02690603.02.1974
9РистеЈанев 02718831.12.2004
10ПетарСтанков 02909907.07.2003
11ДушанВитанов 02763205.03.2002
12КрстеРистов 02763008.06.1994
13ЌиреМитров 02909821.07.1994
14ВаскоСтарделов * Кожув ад02869511.01.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДејанЈаневПомошник тренер
2ВалеријаДаимчеваЛекар
3ТањаДамчеваФизиотерапевт
4СашоИловСлужбен претставник
5ЕмилМуратовТехнички раководител
6ИгорШарацТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ