Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Спорт Тим Неготино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЈованаЛазова 02617926.07.2007
2ВераНајдовска 02618220.03.2006
3МилаКолчевска 02618427.03.2007
4АндреаМарков 02618614.06.2009
5АнгелаКрстева 02618717.03.2006
6МаријаЃорѓиева 02939926.04.2008
7МаријаБоцева 02939825.04.2008
8СимонаРистова 02939705.01.2008
9АнтонијаВелковска 02939624.02.2008
10ЦветанкаПетровска 02939517.03.2008
11МаријаДимитријова 02939415.04.2006
12ВероникаАтанаскова 02939319.06.2006
13АнгелаЈовановиќ 02974421.11.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИгорШарацТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ