Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи

Спорт Тим Неготино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИгорШарац 02524120.03.1988
2ПетарМиладинов 02636523.06.2000
3ДаркоАтанасов 02763126.03.2002
4РистоВелков 02636329.11.2001
5ТрајчеГлигоров 02636716.06.2001
6АтанасКолев 02780402.01.2000
7ДејанЈанев 02524316.01.1987
8СтефанСтојчев 02762809.08.1995
9АндрејСтојановски 02636602.10.2002
10БојанРистов 02310517.07.2003
11БојанСтавров 02636909.09.2004
12РистеЈанев 02718831.12.2004
13ПетарСтанков 02718707.07.2003
14ДушанВитанов 02763205.03.2002
15КрстеРистов 02763008.06.1994
16УсеинМечов 02762931.10.1999
17ПетарСтавров 02780511.07.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЦветанкаАндоваФизиотерапевт
2ВалеријаДаимчеваЛекар
3СашоИловСлужбен претставник
4БобанМилошевТехнички раководител
5ИгорШарацТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ