Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Втора Лига Мажи Запад

Спорт Тим Неготино

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИгорШарац 02524120.03.1988
2ПетарМиладинов 02636523.06.2000
3ДаркоАтанасов 02763126.03.2002
4РистоВелков 02636329.11.2001
5ТрајчеГлигоров 02636716.06.2001
6АтанасКолев 02780402.01.2000
7ДејанЈанев 02524316.01.1987
8АндрејСтојановски 02636602.10.2002
9БојанРистов 02310517.07.2003
10БојанСтавров 02636909.09.2004
11РистеЈанев 02718831.12.2004
12ПетарСтанков 02718707.07.2003
13ДушанВитанов 02763205.03.2002
14КрстеРистов 02763008.06.1994
15ПетарСтавров 02780511.07.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЦветанкаАндоваФизиотерапевт
2ВалеријаДаимчеваЛекар
3СашоИловСлужбен претставник
4БобанМилошевТехнички раководител
5ИгорШарацТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ