Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

Спортисимо баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ХристијанМиленковиќ 02910206.01.2008
2ЈованИванов 02910317.02.2008
3АндрејМитков 02910109.02.2008
4МариоПавлов 02454323.01.2009
5НиколаЃоргов 02799006.09.2008
6НенадПетров 02910901.12.2008
7ЃорѓиРистовски 02910807.09.2008
8АлексДимов 02910725.11.2008
9ДимитријаРистов 02910506.11.2008
10МариоСамарџиев 02910022.03.2009
11ПетарТасовски 02910412.07.2009
12АлександарБебеџаков 02910619.08.2012
13АндрејАрсов 02977111.03.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МарјанчоЈанкуловТехнички раководител
2МирославЗлатескиТехнички раководител
3АлександарЗлатескиСлужбен претставник
4ЃорѓиИловПомошник тренер
5ПереМиленковиќСлужбен претставник
6ПероМиленковиќСлужбен претставник
7СтојанчеМишковТренер
8МирославНерковЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ