Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Спортисимо баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ХристијанМиленковиќ 02910206.01.2008
2ЈованИванов 02910317.02.2008
3АлександарЗимоски 02924526.09.2007
4ИлијаБогев 02924426.03.2007
5ЉупчоСтојановски 02924619.03.2007
6АндрејМитков 02910109.02.2008
7МатејБојковски 02799321.12.2006
8МариоПавлов 02454323.01.2009
9ДушкоБакев 02799602.11.2006
10НенадПетров 02910901.12.2008
11ЃорѓиРистовски 02910807.09.2008
12АлексДимов 02910725.11.2008
13ДимитријаРистов 02910506.11.2008
14МариоСамарџиев 02910022.03.2009
15ПетарТасовски 02910412.07.2009
16АлександарБебеџаков 02910619.08.2012

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МарјанчоЈанкуловТехнички раководител
2МирославЗлатескиТехнички раководител
3АлександарЗлатескиСлужбен претставник
4ЃорѓиИловТренер
5ПероМиленковиќСлужбен претставник
6СтојанчеМишковПомошник тренер
7МирославНерковЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ