Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M15

Спортисимо баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ХристијанМиленковиќ 02210606.01.2008
2АндрејЧадамов 02799411.04.2006
3ЈованИванов 02388317.02.2008
4ИлијаБогев 02388526.03.2007
5ЉупчоСтојановски 02388619.03.2007
6АндрејМитков 02388709.02.2008
7МатејБојковски 02799321.12.2006
8ИлијаМирчевски 02389217.06.2006
9ДушкоБакев 02799602.11.2006
10ВладимирКостов 02799510.03.2006
11ЗлаткоМазев 02798623.02.2006
12ВлаткоЃурев 02798704.11.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МарјанчоЈанкуловТехнички раководител
2ЃорѓиИловСлужбен претставник
3ПереМиленковиќСлужбен претставник
4СтојанчеМишовСлужбен претставник
5МирославНерковЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ