Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

Струга 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнамаријаШеќероска 02884022.09.2000
2ТањаСтојановска 02692202.09.1996
3МартинаЏутеска 02884130.12.1992
4НурајМемедова 02936705.12.2000
5ЕленаПешиноска 02883611.06.2003
6МилаВелјаноска 02053022.04.2004
7РозеУкоска 02883808.07.2003
8КатеринаБицеска 02052210.03.2004
9МаријаУстијаноска 02734403.04.2002
10ГабриелаМодева 02883903.04.2003
11МаријаФилоска 02216325.08.2005
12ВероникаКукунешоска 02216208.08.2004
13АнгелаБелеска 02883715.11.2003
14ХадисаЗендели 02734611.07.2002
15ЕраЗенку 02271703.07.2004
16КлиментинаМодева 02641009.08.2005

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Дестини ДианаТомсон02884302.07.1997

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ОливерБојческиЛекар
2ВладимирЃоровиќТренер
3УранијаЃоровиќ ПеткоскаСлужбен претставник
4ЕленаМечкароскаЛекар
5ДелфинаПејоскаФизиотерапевт
6ЈулијанаПешиноскаЛекар
7КостаХиохиТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ