Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

Струга 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнамаријаШеќероска 02884022.09.2000
2ТањаСтојановска 02692202.09.1996
3МартинаЏутеска 02884130.12.1992
4ЕленаПешиноска 02883611.06.2003
5МилаВелјаноска 02053022.04.2004
6РозеУкоска 02883808.07.2003
7КатеринаБицеска 02052210.03.2004
8МаријаУстијаноска 02734403.04.2002
9ГабриелаМодева 02883903.04.2003
10МаријаФилоска 02216325.08.2005
11ВероникаКукунешоска 02216208.08.2004
12АнгелаБелеска 02883715.11.2003
13ХадисаЗендели 02734611.07.2002
14ЕраЗенку 02271703.07.2004
15КлиментинаМодева 02641009.08.2005

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Дестини ДианаТомсон02884302.07.1997

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ОливерБојческиЛекар
2ВладимирЃоровиќТренер
3УранијаЃоровиќ ПеткоскаСлужбен претставник
4ДелфинаПејоскаФизиотерапевт
5ЈулијанаПешиноскаЛекар
6КостаХиохиТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ