Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Исток

Струга 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТањаСтојановска 02692202.09.1996
2РужицаЧочороска 02734503.08.2002
3ЕленаПешиноска 02050811.06.2003
4МилаВелјаноска 02053022.04.2004
5РозеУкоска 02052508.07.2003
6КатеринаБицеска 02052210.03.2004
7МаријаУстијаноска 02734403.04.2002
8БојанаПопоска 02734721.11.2002
9ГабриелаМодева 02302903.04.2003
10АнгелаБелеска 02216415.11.2003
11МевланаХани 02734827.10.2002
12ХадисаЗендели 02734611.07.2002
13ЕраЗенку 02271703.07.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЃорѓиВешоскиФизиотерапевт
2ВладимирЃоровиќТренер
3УранијаЃоровиќ ПеткоскаСлужбен претставник
4ЈулијанаПешиноскаЛекар
5КостаХиохиТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ