Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Супер Лига

Струга 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТањаСтојановска 02692202.09.1996
2НурајМемедова 02708105.12.2000
3РужицаЧочороска 02734503.08.2002
4ЕленаПешиноска 02050811.06.2003
5МилаВелјаноска 02053022.04.2004
6РозеУкоска 02052508.07.2003
7КатеринаБицеска 02052210.03.2004
8МаријаУстијаноска 02734403.04.2002
9БојанаПопоска 02734721.11.2002
10ГабриелаМодева 02302903.04.2003
11МаријаФилоска 02216325.08.2005
12АнгелаБелеска 02216415.11.2003
13МевланаХани 02734827.10.2002
14ХадисаЗендели 02734611.07.2002
15ЕраЗенку 02271703.07.2004
16КлиментинаМодева 02641009.08.2005

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НаталијаСпаиќ02825405.05.1997
2МиленаЛаковиќ02825318.07.1993

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЃорѓиВешоскиФизиотерапевт
2ВладимирЃоровиќТренер
3УранијаЃоровиќ ПеткоскаСлужбен претставник
4ЈулијанаПешиноскаЛекар
5ТањаСтојановскаСлужбен претставник
6КостаХиохиТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ