Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

Струга 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВикторијаУкоска 02546824.12.2008
2АлбаМуртезаи 02691324.07.2008
3ДиезаШаини 02836810.07.2008
4МихаелаЈованоска 02836917.04.2008
5ЈонаМуртиши 02837204.08.2008
6СараЦинциќ 02965019.09.2009
7СиандраЗиба 02965117.12.2010
8ЕлсаНезири 02965203.07.2009
9ЈанаПавлеска 02965305.11.2009
10АнастасијаКорчакоска 02965417.11.2008
11СараКаба 02965528.09.2009
12НурПашо 02965711.09.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладимирЃоровиќТренер
2УранијаЃоровиќ ПеткоскаСлужбен претставник
3ЕленаМечкароскаЛекар
4ЈулијанаПешиноскаЛекар
5КостаХиохиТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ