Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Струга 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаријаФилоска 02216325.08.2005
2КлиментинаМодева 02641009.08.2005
3ТеодораСиникоска 02545926.07.2007
4АнаАлексиеска 02546124.10.2007
5ЈанаЧолакоска 02546203.05.2007
6ЈанаКукунешоска 02546322.02.2008
7СимонаСтавреска 02546502.08.2008
8СараБелкоска 02546619.07.2007
9АделаКрацоска 02546707.05.2007
10ВикторијаУкоска 02546824.12.2008
11АнастасијаШекуткоска 02663524.10.2006
12ЈованаБалкоска 02668811.09.2006
13ЛеонтинаНестороска 02668710.04.2007
14АлбаМуртезаи 02691324.07.2008
15ГамзеБешири 02826005.05.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ОливерБојческиЛекар
2ЕлисаветаВелјаноскаСлужбен претставник
3ЃорѓиВешоскиФизиотерапевт
4ВладимирЃоровиќТренер
5УранијаЃоровиќ ПеткоскаСлужбен претставник
6ДелфинаПејоскаФизиотерапевт
7ЈулијанаПешиноскаЛекар
8ТањаСтојановскаТехнички раководител
9ЈованТрпеноскиЛекар
10КостаХиохиТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ