Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Струга 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТеодораСиникоска 02545926.07.2007
2АнаАлексиеска 02546124.10.2007
3ЈанаЧолакоска 02546203.05.2007
4ЈанаКукунешоска 02546322.02.2008
5СараБелкоска 02546619.07.2007
6АделаКрацоска 02546707.05.2007
7ВикторијаУкоска 02546824.12.2008
8АнастасијаШекуткоска 02663524.10.2006
9ЈованаБалкоска 02668811.09.2006
10ЛеонтинаНестороска 02668710.04.2007
11АлбаМуртезаи 02691324.07.2008
12ГамзеБешири 02826005.05.2006
13ДиезаШаини 02836810.07.2008
14МединаЛога 02837023.10.2007
15ЈонидаХиса 02837109.09.2007
16ЈонаМуртиши 02837204.08.2008
17НисаЦинциќ 02965611.09.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладимирЃоровиќТренер
2УранијаЃоровиќ ПеткоскаСлужбен претставник
3ЕленаМечкароскаЛекар
4ЈулијанаПешиноскаЛекар
5КостаХиохиТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ