Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

Струга 2009

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МилаВелјаноска 02053022.04.2004
2КатеринаБицеска 02052210.03.2004
3МаријаФилоска 02216325.08.2005
4ВероникаКукунешоска 02216208.08.2004
5ЕраЗенку 02271703.07.2004
6КлиментинаМодева 02641009.08.2005
7ТеодораСиникоска 02545926.07.2007
8АнаАлексиеска 02546124.10.2007
9ЈанаЧолакоска 02546203.05.2007
10ЈанаКукунешоска 02546322.02.2008
11СараБелкоска 02546619.07.2007
12АделаКрацоска 02546707.05.2007
13АнастасијаШекуткоска 02663524.10.2006
14ЈованаБалкоска 02668811.09.2006
15ГамзеБешири 02826005.05.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладимирЃоровиќТренер
2УранијаЃоровиќ ПеткоскаСлужбен претставник
3ЕленаМечкароскаЛекар
4ЈулијанаПешиноскаЛекар
5КостаХиохиТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ